tirsdag 25. oktober 2011

A little bit of change in plans today;)

Med det deilige været bestemte jeg for å ha junior hjemme idag :) Det er luksusen med mammaperm og å få styre hverdagen selv..smiler..tror jeg trekker det litt tilbake, for som småbarnsmamma er det lite styring av hverdagen uten at det skjer på de små sine primisser..hehe :)
Uansett, i dag har vi kost oss i bøttevis! Dagen startet med bowling i stuen av noen tomme brusflasker etter barnedåpen :) Bowlingkulen var den gule "kråkebollen" han abselutt skulle ha av farmoren når vi noen uker tilbake var på Akvariet ;)
Deretter ventet det en superherlig høsttur med en venninne og hennes lille prinsesse rundt Tveitevannet :) Og det satt andemor og andefar pris på og alle måkene :) De fikk noen brødskalker i solskinnet og en and stakk nesten av med fingeren til Mathias`n.. Det gikk heldigvis fint, men de var sulten i dag :)

 Mamma`n og Mathias-gullet som mater endene i finværet :)

 Dagens siste bildet er av Sandergutten i sitt nye flotte antrekk som han fikk til dåpen - Homemade av Silje-moren :) Tenk å kunne være så flink :) Drømmedrømme :) Får se å lære meg litt av henne tenker jeg meg ;o)
Håper du også har hatt en herrrrlig høstdag, nå venter tirsdagskos i sofaen med TV`n på moa :o)

2 kommentarer:

  1. Det så ut som en herlig høstdag :) Kjekt at Mathiasen kan få fri med mamma og lillebror! Og veldig koselig å se at jakken og buksen passet :) Ha en finfin helg :)

    SvarSlett
  2. :o) Det var en herlig høstdag, vi koste oss masse :) Og lillebror er bare nydelig i det antrekket!!flinkingen!!

    SvarSlett

Takk for alle koselige kommentarer og innspill ღ