fredag 7. oktober 2011

Småen ligger å sover og mor titter på nettet :o)

Kom over denne nettsiden her i dag : sprell.no..mye artig til smårollingene året rundt (også nå som halloween nærmer seg :o) Men her går det altså litt i jul for tiden :o)
Og jeg forsøker å finne fornuftige ønsker til småfolka og meg selv i år ;o) Da er det kjekt med litt inspirasjon..Skulle bare hatt MYE større plass.. :o)
Med en som ikke kan snakke (og egentlig ikke trenger noe annet enn kjærlighet i år), blir det 2 stk jeg må tenke igjennom ønsker for; meg og lillebror :o) Storebror derimot nærmer seg alderen hvor han vet hva han vil ha, for tiden går det i Cars ;o) Kom som nevnt tidligere over denne nettsiden når jeg satt og dagdrømte i dag og forelsket meg i denne komfyren..synes jeg ser guttaboysene kokkulere :o)
Ligger med et lite julebildet også..smiler, tiden nærmer seg og for alle som sender ut fotokort som julekort minner jeg om at fotoknudsen nå har halv pris på julekort i oktober :0)
Det liker lommebøkene til oss småbarnsforeldre ;o)

6 kommentarer:

 1. Hei.:-) Ja man må jo passe på når det er halv pris..men jeg gjetter at det også i år kommer til å komme mange 1/2 pris sjanser fra europris og Nfoto og de andre.:-)) Jeg får jo nesten frysninger av jul i oktober..men jeg blogger gladelig om sommer i januar.:-)) så en liten dobbeltmoralist kanskje.:-) høres spennende ut med Ronny som lager mat og dekker bord..? lage mat er en ting..men dekke bord fra mannen , høres jo veldig deilig ut..:-)) å komme til heldekket bord bokstavelig talt.:-) tøft headerbilde.:-) God Helg.:-)

  SvarSlett
 2. ps. du vet at du har aktivert "vis ordrebekreftelse" for å legg igjen kommentar på bloggen din ? Skal ikke bry meg, men mange som ikke er klar over at de har det.:-)

  Klem

  SvarSlett
 3. Måtte stikke innom bloggen din en gang til og ser her enda et nytt innlegg :-) du er jammen meg flink. Sprell er en veldig god nettbutikk er til å anbefale, har kjøpt en god del derifra og er kjempe fornøyd med varene og rask service :-)).

  SvarSlett
 4. Smiler, takk for koselige kommentarer jenter :) Var ikke klar over det med ordrebekreftelse..er helt fersk i bloggeverden jeg :) Takk for alle tips, Thelma Louise!! Er hovedsakelig jeg som står for borddekkingen, men mannen lager mat..men hender innimellom han gjør alt :o) og det er veldig deilig :) Superfin blogg du har btw, gleder meg til å følge den videre!! Og Carmen, takk for enda en kommentar :o) Har ikke testet ut den nettsiden,men skal gjøres snarest ;o) Ha en finfin helg jenter, så blogges vi ;0)

  SvarSlett
 5. Hei, så kos at du vil delta på min Giveaway, 2 lodd er satt av til deg - lykke til :)

  Ser vi har noe til felles med flinke menn som LIKER å lage mat - LOVE it :)

  Lagt meg sdom følger og gleder meg til å bli kjent med deg og bloggen :)

  God helg-klem fra Tove

  SvarSlett
 6. Koselig :o) Selvsagt joiner jeg den flotte giveawayen ;)
  Menner på kjøkkenet liker vi :)
  Ha en finfin helg, så blogges vi :)
  God lørdagskveld :o)
  Klemmis herifra

  SvarSlett

Takk for alle koselige kommentarer og innspill ღ