søndag 20. november 2011

GingerBread...


I dag skal gårsdagens resultat leveres til Verdens STØRSTE pepperkakeby :) Resulatet ble så som så, menmen..øvelse gjør mester :) Jeg tror noe av det Mathias har pratet mest om er den gule båten til besten og krabbeteiner..Derfor ble det båt i år, også garn med krabbe i :) Og tradisjonen tro pepperkakegutt med bildet på :) Så nå skal vi til byen for å levere resultatet og er det likt fjoråret, blir det kanskje diplom og medalje til pepperkakebyggeren ;)

Ha en finfin søndag, du som titter innom :) Her venter søndagsmiddag hos mamma og pappa :) De holder på å pusse opp gamlerommet mitt til å bli gutterom til barnebarna :) Gleder oss til å se det prosjektet :)

2 kommentarer:

  1. Så flinke dere er, gleder meg til å se resultatet live i pepperkakebyen ;-)ser ut som dere har hatt en koselig søndag :-) heldige barnebarn som får et eget gutterom hos mormor og morfar LYKKE <3. Gleder meg til å treffe deg snart :-)Gode klemmer herifra :-)

    SvarSlett
  2. Tusen takk søte Carmen :0) Gleder meg til byturshopping med go`venninnen snarest .. om så bare vindustitting ;o) Ha en deilig søndag!

    SvarSlett

Takk for alle koselige kommentarer og innspill ღ