lørdag 7. januar 2012

Forandring fryder ♥


Så i lag med juleblogging og bilder, forsvant også den mørke bakgrunnen min til ære for denne blomstrede :)
Jeg ELSKER blomster :) Det er så deilig med januar og litt lysere farger alleveier og tider ikke minst :) Tenk våren nærmer seg, det blir lysere for hver dag :) Og hvilken lykke er ikke det :o)

Vi har ikke helt planlagt dagen våres ennå...Ene morgenfuglen våknet kl 6 og dro mor opp fra sengen...Ikke barebare med mini som også krever sitt om natten...Jaja...Slik er småbarnslivet vel..Jeg trøster meg med at en dag vil det snu...Da er det jeg som må vekke guttene med pannelokk og alt for å få de opp til frokost kl 11..For det er vel slik med gutter i hus?? Jeg lever i håpet iaf :o)

Nei, nå skal vi se videre på filmen Cars her, mens vi venter på at resten av flokken skal våkne :)

"Husk at det alltid gror, blomster i ditt plogjernsspor" :)
Beste ønsker for helgen og takk som titter innom RugdeLykke ♥

2 kommentarer:

  1. Så fin siden var blitt med blomster :) ser fram til våren vi også! Var en veldig søt "potte" du hadde! Har du laget den? Ha en god "vinter" uke. Her blir det en spennende uke med barnehage:) stor klem fra trekløveren i steinsviken:)

    SvarSlett
  2. Hei gode du og takk for koselig kommentar :) Den kan nok enkelt lages med et stempel, stoff og blondekarm, men denne er kjøpt på en blomsterbutikk i sentrum :) Lots of barnehagestart lykke sendes dere :) Gleder meg til å høre hur det går :) Gode klemmer

    SvarSlett

Takk for alle koselige kommentarer og innspill ღ