torsdag 19. januar 2012

La meg presentere ....

                                             .... VillaRåflottBøttekott ♥
Vårt nye kommende hjem :)
Det er med blandede følelser som med all annen endring å vite at en skal flytte fra trygge,gode Rugdeveien...Hva om, tenk om..hmmm, men forandring fryder sies det og for første gang i helgen gikk vi inn i fundamentet som skal bli vårt nye hjem :) Fremdeles leilighet, men litt større og eget soverom til begge guttene:) Samt fast garasjeplass til både mor og far !!
Det skal være ferdig til 1.desember, så blir det spennende å se hvor julen blir feiret i år :o) I flyttekasser eller vårt nye hjem eller for siste gang i RugdeLykke eller hvem vet hvor .. Spennende år blir det iallefall :) Og som Mathias sa så fint etter en liten stund, "nå vil jeg hjem mamma"..Og det forstår jeg godt, det var kaldt og vått og MYE som gjennstår før VillaRåflottBøttekott kan kalles et Hjem ennå :) Men det er veldig artig å se at det begynner å ta form !
inngangspartiet til vårt kommende hjem :)
I kveld kommer noen tidligere arbeidskollegaer på besøk her på oste og pjatte-kveld ♥ Det blir koselig! En deilig torsdag ønskes deg og dine og takk som titter innom! Klemmer

1 kommentar:

Takk for alle koselige kommentarer og innspill ღ