lørdag 18. februar 2012

Noen søte blåbærmuffins ♥


God lørdagskveld til deg som titter innom Her har vi hatt besøk av go`søstern for lunsj i dag:) Mannen i heimen var ikke helt i strøket så hold dere fast...Til middag ble det grandis varmet av ho mor...off..skjems av å skrive det, men noen dager når ting ikke går som planlagt blir det bare slik...Til gjengjeld, så startet søster`n og jeg på homemade blåbærmuffinsprosjekt. Men plutselig kalte jobben på henne og mathias måtte overta bakeprosjektet med meg :) Kjøkkenet ble BOMBET, og der stod vi igjen med langtifra snopesyk mann og TONN med muffins...Så nå står fastelavensbollene i fare her i heimen..
Muffinsen inneholdt nemlig ikke rent lite kalorier disse herligheten, men jamminammi - de var gode!!Anbefales på det STERKESTE !! Oppskriftene er hentet ifra detsoteliv.no (blandet to oppskrifter derifra):
Muffins ( hentet her );
75 gr smør (smeltes og røres i sukker og eggene når de er pisket)
150gr sukker (piskes med egg)
2 egg
250 gr blåbæryoguhrt
1 dl melk
3 ts vaniljesukker (siktes med resten av de tørre produktene)
3 ts bakepulver
300 gr mel

Bland i 2 dl blåbær ( vi brukte ferske, men kan også bruke frosne :)

Stekes i 20-25 min på 200 grader.

Deretter toppingen White Frosting ( hentet her ):
200 gr hvit sjokolade smeltes
200 gr kremost naturell
200 gr romteperert smør
   2 ts vaniljesukker
   5 dl melis

STOR fordel å vente til muffinsene er helt klare med å ta på topping, og toppingen kan med fordel i kjøleskapet litt for å arbeide lettere med den, men så god tid hadde ikke vi.. (Sukkerkikket måtte nemlig brukes opp hos junior før legging ;)  

En muffins-søt lørdag ønskes deg, min venn !! Her blir det garantert søndagstur i morgen !! ;o)

1 kommentar:

  1. Må nok bare bake de en gang til, sånn at jeg får være med å smake resultatet :D :D var kjempekos å komme til dere i dag!!! God bedring i heimen!

    SvarSlett

Takk for alle koselige kommentarer og innspill ღ