mandag 6. februar 2012

Togtur til Voss ♥

 Nå er vi vel hjemme etter en koselig helgetur til Voss. Shopping (med shoppingvenninnen nr 1:), aking i snø(tenk jeg fikk endelig prøve spark .. tror ikke det lenger står på ønskelisten.. det var tungt.. :) ) og god mat ikke minst med herlige venner!
Heldigvis bodde vi hos en barnefamilie..og ettersom jeg vet Carmen ofte er innom i Blogglandia, benytter jeg muligheten med å Takke for en super helg ♥ !! :)
Det er mye lettere å være på besøk hos andre som vet hvordan det kan være med småfolk..og Carmen & Finn hadde det så fiiiiint og koselig! Og der var så maaaaange artige leker for småfolket for ikke å snakke om verdens nydeligste Kili-seng (tror nok det er kommet på ønskelisten til Sander gitt..) .. er det rart guttene mine ikke klarte å sovne .. jaja,,nå er vi vel hjemme igjen og hverdagen kaller..Om 1 måned startet jobben for meg, så nå SKAL vi øve på rutinger...Hørt den før kanskje?? Hehe..God mandag og uke til deg ;o)

1 kommentar:

  1. Takk for koselige ord :-) det var kjekt å ha dere på besøk vi koste oss masse vi og,synd tiden gikk så fort dere skulle vært her lengre! Gleder meg til å sees snart igjen <3 Klemmer til godvenninnen min <3

    SvarSlett

Takk for alle koselige kommentarer og innspill ღ