torsdag 2. februar 2012

Vinnerlykke og lysere tider ♥

Før jul var jeg så heldig å få trøstepremien hos en give away hos ToJuMaMa . For gavekortet hos Plantasjen fikk vi denne gule potten (Mathias sitt MÅ HA ..noen annen farge eller potte var ikke aktuell ... :),karsefrø og chilliefrø (som blir et prosjekt senere) og blomsterpinner :) Så i går sådde vi frø og vannet bomullen. Det må vi passe på å gjøre i hele 10 dager også blir det spennende å se om det begynner å spire etterhvert :) Junior passer iallefall på vanningen enn så lenge og er veldig stolt over den gule potten :) Gult er Kult ;) Det er deilig med ting som spirer og gror og enda bedre : har dere lagt merke til lengre dager lysmessig??
En god torsdag ønsker jeg deg. Her kommer snart Dolly-pizza på døren, mannen skal på guttetur  til helgen og jeg tar med guttene til et herrrrlig vennepar med småfolk på voss. Her går det derfor i pakking av ull og ull og ull til alle sammen :) Vi gleder oss!!♥

1 kommentar:

  1. Bra det falt i smak =) Så koselig innlegg.. Og så herlig med lyse tider, merket det godt da jeg la minsten kl 17 igår. Var j lyst på rommet hennes =)

    SvarSlett

Takk for alle koselige kommentarer og innspill ღ