mandag 9. juli 2012

Ship O`hoi mine venner

  
 Ferien er startet for junior og det er ikke barebare å finne på aktiviteter til en 1 åring og 3 åring...Mannen i huset har iaf alt annet enn ferie for tiden :) 
Men mannen er superhappy om dagen, han har nemlig snopt seg en sommergave til seg selv. Ikke like happy frue, menmen.Skal blogge mer om det later on :) Guttene har iaf kost seg i pappeskene i formiddag. Stor skute og liten skute. Er ikke mye som skal til før fantasien ruller :) Det er herlig! Og Mathias er så heldig å ha for arvet sjørøverjakke og hatt av en arbeidskollega av svigermor sin sønn! Den er blitt en stor poppis og vi gleder oss til Kaptein Sabeltann show om ikke mange dagene!
Og selvsagt ble det skattejakt i dag med noe godis i skattekisten..det er jo ferie tross alt og tante nette sin bursdag ♥ Hurra for deg!!
 Sommerklemmer fra Helene og sjørøverguttene


2 kommentarer:

  1. Herlig at fantasien kommer rullende med et par pappesker, jeg trodde de tider var forbi...Det var da også 2 søte sjørøvere =))

    SvarSlett
    Svar
    1. :o) Takk for det! Smiler, her var vi iaf ute på dypt vann med store haier om vi gikk utav "båten". Deilig med god fantasi og å kunne bruke litt rimeligere alternativer - er jo lov å håpe det varer lenge :)

      Slett

Takk for alle koselige kommentarer og innspill ღ