tirsdag 13. november 2012

Pepperkakehusbygging ♥

 Helgens aktivitet - bidrag til Verdens største pepperkakeby ♥ Dette er 3.året vårt og det er så koselig! Prosjektet i år ble laget til underveis...Mathias ville ha hjerte med og et lite hus....

 Noen ganger er det godt å sjule kreativiteten bak en liten gutt :) Men han var superstolt over å levere resultatet inn :) Verdens minste pepperkakehus?

 Tante nette var også med å lage bidrag :) Frøkna har alltid vært glad i laks og dermed ble det fiskeoppdrett :) Veldig kreativt og fint :)
 Og som alle andre år, er det verdens herligste mennesker som står og tar i mot bidragene. Så koselige kommentarer og VIRKELIG gledesspredere :) Guttene fikk diplom & pepperkakemedalje som verdens beste pepperkakebybygger. Vi voksne fikk hver vår inngangsbillett. Vi følte oss veldige stolte når vi leverte byggene i fra oss!
Bor du i Bergen og har mulighet til å lage et bidrag anbefaler jeg det sterkt.  De tar imot ut denne uken fra 8 om morgen til 20 om kvelden og holder til i gamle DNB sine lokaler :) Nå gleder vi oss til verdens største pepperkakeby åpner om noen uker :)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for alle koselige kommentarer og innspill ღ