tirsdag 22. november 2011

En liten juleløk ....

Mange bloggere har begynt så smått med bilder av svibler og her forleden dag når jeg passerte mester grønn, ble denne med meg hjem :) Viste du at ettersom det er en løk, skal den kun ha noen dråper vann innimellom?? Egentlig perfekt juleblomst, når en har 1000 andre ting å tenke på ;)

Den lilla løperen ble kjøpt sist fredag på nattåpent til 10 kr :) Liker gode scooop ;)
Ellers er planen å vente til morgendagen er over, før jeg skal ta en tur på loftet se hva som gjemmer seg i julekassene mine :) Planen er å ikke kjøpe noe julepynt før jeg vet hva jeg har .. MEN det er SÅåååå mange fristelser!! :) Får se om jeg klarer å holde meg..i morgen venter nemlig bytur med shoppinggo`venninnen min nr 1 ;o) Gleder meg lots!!

Dette er min siste dag som 26-åring og hvordan feire den bedre enn med fyr på ovnen og greys på TV og vite at i morgen er det min dag :) LYKKE :)Ha en nyyyyydelig tirsdagskveld :)

3 kommentarer:

 1. Hei kjære deg :-)gleder meg og stort å treffe deg i dag og ikke minst lille gullet <3 . Gratulerer så mye med bursdagen din godvenninnen min, er veldig GLAD i deg!

  SvarSlett
 2. Kjaere Helenemor
  Takk for baade mail og den fine bloggen din. Sitter naa og har en stille stund med kaffekoppen foer resten av huset vaakner. Jeg kommer til aa besoeke siden din baade titt og ofte,og kommer saa mye naermere dere hjemme i Norge naa.
  Du har en nydelig familie og en superbaker til mann. Ha en fortsatt fin foerjulstid.
  Tante Sissel

  SvarSlett
 3. ♥ tusen takk for koselig hilsen, kjære tante Sissel :) Skulle ønske avstanden ikke var så stor og med en blogg blir den bittelitt nærmere, på en måte:) hilse alle sammen, og ha en god førjulstid!
  gode klemmer

  SvarSlett

Takk for alle koselige kommentarer og innspill ღ