onsdag 30. november 2011

Hohoho.....

... og endelig kan jeg ønske deg Gledelig Desember :o) I natt har nissefar (les mor) vært på ferde, har du hatt "besøk" du/dine også? Jeg gleder meg til å se hva junior sier til nissegutten og alle småpakkene han har fått med seg :o) Å se julen gjennom barnets øyne er fantastisk og jeg GLEDER meg til å ta del i den!
Her har vi for lengst begynt å øve på julesanger, På låven sitter Nissen er en STOR hit :)
Ha en deilig 1.desember, kjære du som titter innom meg
                                                                                 ♥

 

4 kommentarer:

 1. ÅÅÅ dakan jeg tenke meg at det var en liten skatt som var overlykkelig for at Nissefar hadde vært der i natt :))) mine små var så glade, og jublet i vei da de våknet :))

  Tusen Takk for koselig hilsen inne hos meg, og Tusen Takk for at du ble min følger :) ønsker dere en fin fin 1 desember også♥♥ God klem fra Ann-Christin.

  SvarSlett
 2. ♥ Takk for koselig kommentar, Ann-Christin! Han ble veldig glad, men forstår ikke helt hvem denne nissen er :) Det er kjekt å se gleden i småfolkene våres ♥ En deilig førjulshelg ønskes deg og dine!!

  SvarSlett
 3. Her går det i "Kinder" sjokolade kalenderen noe som er stas om morningene :-)en fin fin helg ønskes dere :-)

  SvarSlett
 4. Takk for enda en koselig kommentar søte Carmen!!♥ Heldige dine små, Mathias er nesten mer opptatt av sjokkiskalenderen til pappan sin .. hehe ♥ Blir vel aking på dere i helgen ? Går utifra dere har fått mer snø enn oss her.. :) En riktig finfin helg, ønskes deg og dine :) ♥

  SvarSlett

Takk for alle koselige kommentarer og innspill ღ