lørdag 26. november 2011

Skikkelig "uffaguffa" vær ♥

Det finnes ikke dårlige vær, bare dårlige klær...men det finnes MANGE grunner til ikke å gå ut selvom ... Og enn så lyst vi hadde å være med på Lysfesten ved lille Lungården, ble det mer styr med 2 småfolk enn kos i dag...Så etter en liten formiddagstur til byen, reiste vi hjem igjen...
 Vel hjemme angret vi oss veldig og det endte med at storebror og jeg tok oss en tur opp på montana. Det var SKIKKELIG guffevær...men var verdt det! Tror det var like greit å få fyrverkeriet litt på avstand for Mathias, kan gjerne være litt skummelt å føle en står midt i  smellene.. Fargene på himmelen tok aldri slutt og det var to kalde og våte kråker som kom hjem igjen .. Da var det UTROLIG deilig å komme rett til bords til dette herlige måltidet ; Kalkunfilet med epler! Oppskriften finner du her; Nammis!!
Her er nissene kommet ned fra loftet..noe tidlig, men tar ingen sjangs...I år skal det være jul i heimen (i fjor var vi syk om en annen og julepynten kom ikke frem før 4 dager før jul!!Det var ille!!)Så nå står adventsstaken fint på sin plass, klar for morgendagen!
                                                            Ha en fortsatt fin lørdag ♥

2 kommentarer:

  1. Så flink du er å oppdatere bloggen din er helt imponert :-) synd dere ikke kunne være med på lysfesten er alltid koselig.Og hedige deg som får servert slike gode middager :-)ønsker deg og dine en kjempefin første adventssøndag i morgen :-). En trofast følger på bloggen din :-)

    SvarSlett
  2. ♥ Tusen takk for koselig hilsen søte venn :) Betyr mye at du titter innom her, har et stort ønske om at du fortsetter bloggingen din du også ;) FLINKINGEN!! :o)
    De beste ønsker for en deilig adventssøndag for deg og dine♥ Og tusen takk for shoppingdaten og cafe-besøket onsdagen, koste meg LOTS!!
    Gode førjulsklemmer, Helenen

    SvarSlett

Takk for alle koselige kommentarer og innspill ღ