onsdag 7. desember 2011

God onsdagsmorgen, kjære du :)


Storebror syntes det var stor stas å bli hentet med akebrett i går. I dag er det meldt fint vær i Bergen-by, så trolig blir det mer aking og snøk(a)os i dag :)
Mamma og pappa har pusset opp rommet mitt hjemme til å bli et lekerom for guttene, så i dag skal guttene og jeg hjem til de å rydde i esker...kjedelig jobb i førjulstider, men en eller annen gang må det gjøres..så er vel like greit å hoppe i det :) Og takker ikke nei til ferdiglaget middag og selskap når mannen skal på senvakt..
Ha en deilig onsdag dere!

2 kommentarer:

  1. Tusen hjertelig takk for koselig julekort, herlige bilder av firkløveret vårt :-)deilig med snø men her er det altforkalt til å være ute, eller er det bare meg som er så pusete ;-)...Kos deg så skrives vi sikkert snart igjen... her jobber min kjære og senvakt så i kveld blir det bloggings ;-)

    SvarSlett
  2. Godt det er kommet frem :) Klager ikke på snøen ennå..men om det stemmer det skal bli storm igjen så blir det nok bikkjekaldt..brr..Da kan vi være glad vi ikke jobber i hjemmesykepleien lengre :) Kos deg med bloggverdenen :)Den er så koselig og julete for tiden, I love it!! ♥ Gode klemmer og igjen takk for koselig kommentar og at du titter innom :)

    SvarSlett

Takk for alle koselige kommentarer og innspill ღ