mandag 5. desember 2011

Hvilken hverdagslykke ♥

Hvilken hverdagslykke å starte mandagen med å vinne trøstepremie hos den fine bloggen og give-awayen til .To Ju MaMa ♥   ♥ Sweet :0)
Vi har hatt en rolig helg, kjipern nok er junior blitt syk igjen, men vi tok oss turen til tante på koselig førjulsbesøk likevel. Hun steller hvert år i stand med gløgg, nisser og lys i vedsjulet (egentlig et gammelgammelt uthus til utedo) og deilig JansonsFristelse innendørs (en svensk julerett bestående av sild, løk og poteter -- og akevitt ;) VELDIG stemningsfult og koselig!! ♥ Skal legge ut bilder ater on, nå venter frokosttid her :o)
Ha en deilig mandag, kjære bloggleser♥ Her laver det ned hvitt fra himmelen, og vi skal bare kose oss før litt julegavehandling venter i ettermiddag....mannen har fri og vi skal bare kose oss som firkløver!!

2 kommentarer:

  1. Gratulerer så mye med å vinne trøstepremien, er jo en begynnelse på vinnerlykken din dette her :-) satster på store premier og gevinster i året som kommer :-) det er gøy å vinne :-)Lykke til videre :-)

    SvarSlett
  2. :0) Har tippet vikinglotto i dag også..hehe..men har ikke hørt noe der ifra..jaja..For å være helt ærlig så har jeg masse vinnerlykke med tanke på familie og venner ♥ Tror ikke jeg kunne hatt det bedre! Men er morro å vinne likevel, skal ikke si meg uenig med den ;)

    SvarSlett

Takk for alle koselige kommentarer og innspill ღ