torsdag 12. januar 2012

En sur januardag...


...men inne har vi det varmt og godt!

For et surt vær det har vært her i Bergen i dag...Vind og snø og sludd og ja...brrr... skikkelig surt ... Det var derfor veldig koselig å få besøk av farmor i ettermiddag ♥
Vi har kost oss inne med middag,spill og eplekake :)

Tidligere i dag var Sander og jeg i byen med en god venninne for litt vindusshopping .. ♥ .. var iaf det som var planen, men alle som kjenner meg vet at vindusshopping er umulius.. Så dagens handling ble noen nye familiespill :) Og det vil jeg si er god innvistering :)

Ikke like lett å vite hva som blir en hitt og ikke hos en snart treåring.. og selv om ingen av dagens kjøp ble spilt helt etter reglene hadde vi litt koselig spilletid, i påvente av at eplekaken skulle bli ferdig :)

Husker du fiskedammen fra du var liten ? Om å gjøre å få flest fisk og deretter poeng?Tror junior likte det veldig godt, ennå det ikke var like lett å få alle fiskene på kroken uten en hjelpende barnehånd ♥
 
Eplekaken skal jeg blogge mer om senere..for der hadde mannen i huset laget noe xtra tilbehør, som ble en ganske så stor hitt hos fruen iaf :) Det er virkelig lov å kose seg i januarkulden, kroppen har gått av litt ekstra spekk på seg da..har den ikke ? ;)
Ha en deilig kosekveld, håper du sitter varmt og godt !
                 klemmer fra Helene og guttene♥

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for alle koselige kommentarer og innspill ღ