tirsdag 10. januar 2012

Matbokser i massevis :)Ikke mindre enn 3 stk eksemplarer av denne storebror og lillebror-matboksen  lå under juletreet .. Og alle ble beholdt :) Synes de er supersøte !! Så nå fungerer en som koffert til småbiler (sammen med en annen mer egnet bilkoffert..junior har fått MAAANGE småbiler og holder styr på de fleste :), en matboks er til pynt og en fungerer som den er tiltenkt, som matboks :o)
På andre siden står det så fint, Uten mat og drikke, duger helten ikke :) Og det stemmer jo :)

Jeg har merket den med navn inni og skrevet en personlig liten hilsen til junior :) Junior som helt ærlig bryr seg fint lite om utsendet, men innholdet er SVÆRT viktig :) For tiden er fiskekaker en STOR hitt på skiven, men det kan vi ikke ha hver dag, så forandring fryder :o)

Lillebror sine matbokser er foreløpig ikke tatt i bruk, men de står fint til pynt de også :)

Ha en gogod tirsdag, som kjent venter frustrete fruer på TV`n her :)

2 kommentarer:

  1. Helt nydelige matbokser :-):-) da er jeg glad vi ikke kjøpte slike til dere og,hadde de i tankene mine nemlig ;-) det er slikt gullvenninnen min liker :-)Ha en fin kveld <3 Klem

    SvarSlett
  2. ♥ Smiler, er veldig kjekt når folk kjenner smaken ens så godt at de ikke trenger ønsker engang :) Og Nissen på motordreven luftballong ble en super hitt blant gutta (og ho mor :) som har også STOR sans for fly og slikt :) En herlig dag ønskes deg og dine, min venn!

    SvarSlett

Takk for alle koselige kommentarer og innspill ღ