mandag 2. januar 2012

Nytt år med nye muligheter ♥

Dette blir siste juleinnlegget på denne bloggen, men ikke for i år ;o) Her er noen bilder fra nyttårsaften våres, både svigermor og pappa`n min ble begge feiret med kaker og kos på dagen. Begge småtrollene var derfor lett å  legge, men av en eller annen merkelig grunn våknet begge ved 23:30 tiden, når smellene ute økte på...♥ Så rakettene ble sett fra stuevinduet, med teppe og kun levende lys store som små! Vi koste oss alle sammen og fikk en rolig start på det nye året :) Nyttårsmenyen våres bestod av chillie og hvitløksmarinerte Scampi, hovedrett; biff med hjemmelaget bearneisesaus, fløtepoteter og asparges og festmåltidet ble avsluttet med hjemmelaget krokan is :) Veldig deilig!!
                    ❤ ✧ ❤ ✧ ❤ ✧ ❤ ✧ ❤ ✧ ❤ ✧ ❤ ✧ ❤ ✧ ❤ ✧ ❤ ✧ ❤ ✧ ❤ ✧
I dag var hverdagen tilbake for junior og pappa`n, med jobb og barnehage. Småen og jeg har ryddet bort all julepynten..Litt vemodig, men det er godt å vite at julen kommer tilbake igjen i år .. om vi alle oppfører oss snille ;) Og først har vi myyyye å glede oss til, håper du slår følge med bloggen min videre i 2012 :o) Alt det beste ønskes deg!1 kommentar:

  1. Et fantastisk år 2012 ønsker vi dere <3 koselige bilder fra firkløveret <3 vi og har ryddet vekk julen, deilig og å få litt mer plass i stuen og ikke minst finne frem de fine pyntetingene vi har kjøpt utover året <3 deilig å friske opp rommene med friske blomster i fine friske farger :-)gode nyttårsklemmer fra firkløveret

    SvarSlett

Takk for alle koselige kommentarer og innspill ღ