torsdag 9. februar 2012

★ Mitt lille prøveprosjekt på lekepose...

 ..kremt...Hva skal man si..Ideèn følte jeg var god, når jeg startet på prosjektet i våres..men ofte blir det bedre inni hodet enn i virkeligheten for min del...Slik som dette prosjektet..Tanken var et leketeppe som ble omgjort til en pose for oppbevaring av lekene etter bruk :) Men mitt verk ble ikke like bra som jeg hadde tenkt..Og med lillebror sin kryping hadde han ikke tid å ligge på teppet heller..


Så når jeg så denne flotte nyheten hos Perfact Home, klarte jeg ikke å motstå :) For er det en ting et småbarnshjem er fult av, så er det leker...Vi har leker ALLE veier .. og da er det genialt med fine oppbevaringsplasser :) Da blir det mye lettere å rydde for både STORE og små :)
Så nå skal leketeppet få et nytt liv..planen er å bruke stoffet til å pynte blikkbokser..Vi får nå se hvordan det prosjektet kommer til å bli..hehe..Men her er inspirasjonskilden min iaf; Christina med bloggen Min lille lykke . Nydelig blogg synes jeg..Faktisk den første jeg begynte å følge med på etter søkeordene prins og gutter og kroner eller noe slikt for ca 3 år siden :) Hun har en blogg som iallefall gir meg masse god inspirasjon som guttemamma!

En god kreativ torsdag ønskes deg min venn! God klem

2 kommentarer:

 1. Koselig blogg, la meg like godt til følger. Ses innom hos meg?

  SvarSlett
 2. Hei!
  Tusen takk for hyggelige kommentarer hos meg!:)
  Likte bloggen din veldig godt, så jeg har lagt meg til som følger:))

  Du aner ikke hvor mange ganger jeg også har laget ting i hode, men som i virkeligheten blir fullstendig misslykket:)) Men så har jeg prøvd iallefall:)
  Det er vel det en lærer av og ser kansje andre løsninger på "problemet", men av og til er det deilig å shoppe ting ferdig:o))

  Synes lekeposen du har laget ser tøff og flott ut!
  Og jeg synes også at det bare er moro om du låner bilder til innlegg hos deg:)
  Ønsker deg en fin fredag og god helg!
  Klem fra Janne

  SvarSlett

Takk for alle koselige kommentarer og innspill ღ