torsdag 17. november 2011

Deilige drops i hverdagen♥

                                                      Hei til søte deg som titter innom meg ♥
Nå er det fyr i peisen her :) I kjøleskapet ligger kakemann-deig som pappan og Mathias`n har laget i lag. Den skal stå over natten og bakes ut i morgen :) Junior er ennå ikke tipptoppform, så blir hjemmedag imorgen med. Vi tok oss en liten tur til legen i dag, og måtte innom apoteket etterpå .. Der kom jeg i julestemning :) Fikk handlet inn safran til lussekatter og en julete :) Gleder meg til å prøve den ut, luktet iaf himmelsk godt :o) Også falt jeg for denne søte lille engleboksen med deilige kamferdrops, var ikke den søt ? De smakte deeeeeilig ..om en liker kamfer da :o)
Ha en god torsdagskveld :o) Og takk som titter innom meg ;o) Det betyr lots!!

3 kommentarer:

 1. Nemen, skal dere lage julete og kakemenner til meg?? aaaaaltfor snilt :P hehe!!! Er det sykdom på gang?? Stoooor klem fra nette

  SvarSlett
 2. Utrolig fin blogg du har, veldig behagelig og fint design! :) Takker for deltakelse i give-awayen min! Ha en riktig fin kveld videre!

  SvarSlett
 3. Hei gode Nette :o) Er et uønket virus på besøk her ja..så her er aktivitetsnivået unormalt lavt..Smiler, julete og kakemenn er på menyen straks du er ferdig med xamene (skulle gjerne kommet innom deg med en liten piknik-kurv,men kommer meg ikke ut av huset med sjuklingen..)
  Lykke til med lesing :)

  Og tusen takk for koselig kommentar, Camilla:) Veldig koselig å bompbe innom siden din, super fin!!Også heldig at jeg oppdaget siden din under den fine give awayen du har :) Ha en fin dag :)

  SvarSlett

Takk for alle koselige kommentarer og innspill ღ