torsdag 5. juli 2012

mine grønne fingre....

 er ikke alltid så grønne og ikke så mye å skryte av..Noen blomster får jeg rett og slett til..Og terrasseblomstene, er oftest de som ikke overlever lange stunden her i heimen..Så derfor ser mine blomster slik ut på terassen...Meningen var å blogge om det for en stund tilbake, men så stoppet det opp....De er nemlig plastikk, fantastisk :)
 Ikke det at det er så mye å blogge om.. falske blomster, men akk så glede de gir. Ingen problemer om en glemmer å vanne, og når solen først skinner og en skal sitte ute og kose seg på terrassen, tiltrekker ikke de seg humler, bier og andre småkryp :) Ganske så luddig spør du meg :) Og rimelig ikke minst, holder iallefall sesongen ut (med mindre solen bleker, men det er et luksusproblem vil jeg si ... Solen må gjerne være så mye fremme for mine falske blomsters del :)
Skiltet inni hjertet er fra nille...29 kr,mener jeg å huske..Det ble ikke så bra bildet, men syntes det var så søtt :) Meg og disse skiltene mine....♥
En deilig torsdag ønskes deg min venn som titter innom!

Gode torsdagsklemmer fra Helenen

3 kommentarer:

 1. Ikke dumt med plastblomster iblandt, hihi. Jeg har funnet ut at gjødsling er viktigere enn jeg trodde...plantene reagerer med den største takknemlighet og viser seg fra sin beste og frodigste side hvis de bare får litt gjødsel i ny og ne.

  SvarSlett
 2. Heisann! og tusen tusen takk for hyggelig kommentar!
  Og tusen takk for du har lagt shoppen min til hos deg!:) Jeg kommer
  plutselig i det lyseblå hjørnet, for jeg kjøpte litt i den fargen når våren var i anmarsj....men ting tar tid hihi:))
  Falske blomster har jeg også noen av ute....bl.a 2 rosebusker kjøpt på
  Skeidar for noen år siden, og de ser helt ekte ut enda:))
  Mye fint på Nille:)
  Ha en fin fin fredag!
  Klem fra Janne

  SvarSlett
  Svar
  1. :o) Superdupert! Da gjelder det bare å titte innom deg regelmessig for det lyseblå hjørnet ;) Tusen takk for vimplene, gleder meg til å henge de opp :) Riktig god helg så lenge, så blogges vi!

   Slett

Takk for alle koselige kommentarer og innspill ღ