mandag 6. august 2012

Cake Pops og ett års-dag ♥

 Jeg har jo glemt å fortelle om cake pops prosjektet mitt :) Jeg tok en ferdig kakebunn lys, smuldret opp med smør, vaniljesukker og melis og rullet de ut til små kuler. Pyntet med sjokolade fudge og hvite og lyseblå sukkerblomster. VELDIGVELDIG SØTT OG VELDIGVELDIG ENKELT, men veldigveldigveldig tidkrevende..smiler...Smaken ble som nevnt søt..Litt for sukkersøt, men guttene likte det godt :)
 Skal blogge om ettårskaken litt senere..Ikke at det er så veldig hokuspokus det heller, men bortevekk av barnehender og munn ble den ♥

 Mini har på seg den nydeligste pyjamasen fra Kardemommeby. Buksen er blå og hvitstripet med små knapper på forann...Og jeg ELSKER blåfargen..Og for de som kjenner guttene mine godt,vet de at de er noen små røvergutter ;) En deilig dag videre ønskes dere!


1 kommentar:

  1. Nå var det jammen meg lenge siden jeg hadde vært innom rugdelykke, og det er jo bare så utrolig koselig å bli litt oppdatert på dere :-) nå har jeg lagret siden deres, så nå kan jeg oppdatere meg titt og ofte :-) Det ser ut som dere har det bra, og det et godt :-) Nydelige Sander kledde veldig godt lyseblått! God klem tok dere alle fire :-)

    SvarSlett

Takk for alle koselige kommentarer og innspill ღ